Genezis

GENEZIS

“Az elmúlt évek kiadványaiban – „Visszatérés”, „Mi muzsikus lelkek” – a színházi élményeim összefoglalása volt a cél. Azóta sok-sok változás történt velünk, körülöttünk az elmúlt néhány évben. Egyre erőteljesebben fogalmazódott bennem a gondolat, hogy érzéseimet ne csupán a mások által megírt színpadi szerepek segítségével, de újra saját alkotásokon keresztül osszam meg. Szerettem volna idén is meglepni a közönséget.

Az István, a király Koppányaként újraéledt bennem a lázadó erő. A Madách Színház Once című előadása gitárt adott a kezembe és bátorságot, hogy a bennem megszülető gondolatok dalokká formálódjanak. Az idei kiadvány saját szerzeményű dalokat tartalmaz. Folytatni kívántam azt a munkát, amit megkezdtem az Ébredjen a nap és a Ragyogás című albumokkal. Olyan kiadványról álmodtam, amiben alkotóként is részt veszek. Most már talán kicsit érettebben és sokkal bátrabban!

Az új zenei anyag magában hordozza a szabadságvágyat, a szerelem különböző formáit és szenvedélyét. A daloknak a pop-rock műfaja ad otthont, ahol a gitár jelenléte meghatározó, de nem kevésbé dominál a dob és a basszus. A 10 új szám letisztult hangzása és a dalok születése ihlette az album címét: GENEZIS.

Kíváncsian várom, hogy a sok szerep mögött, amiben szabadnak és szenvedélyesnek láttatok, vajon ezt is láttátok-e bennem? Vajon mindig látható volt? Csak én nem akartam eddig meglátni, meghallani?

Hát erről szól az új album, melyben alkotótársaim Brandenburg Máté, Brandenburg Ádám, Csiszár Ferenc Csiszi, Molnár Tamás, Kovács Adrián és Nagy Zsolt Liszi voltak.

Fogadjátok sok szeretettel!”

Attila